Monday, May 28, 2012

ole-ole cuti sekolah...

Salam semua..
Hari ni kat opis kita ni sunyi sepi jer...mana tak nye.. ramai yang sambung cuti bawa anak g jalan2 sempena cuti sekolah ni ...kita ni terpaksa la keja kan..sbb ni turn kawan2 lain kat  group ni pulak bercuti...dulu diaorg dah cover masa saya bercuti panjang hari tu..ikut giliran la ye..kalau sekali gus bercuti 'tutup kedai' la jawabnya...


Minggu ni rasa lega la sikit...anak2 cuti sekolah...so tak la sesibuk minggu lepas...lagi pun En hubby dah balik dari outstation...Alhamdulillah...Jom tengok apa la ole-ole yang dia beli kat sana tu??


tengok tu sekotak dia bawa balik..suspen je nak bukak..apa la kat dlm tu yer??

tadaa...laa ini la rupanya barang kat dalam kotak tu...kerepek..kita pun tak tahu apa nama kerepek ni...biasa sebut pisang bersalut tepung je..

kek pun ada..
ole-ole untuk budak2 dan mak budak...he..he..ini je la yang sempat dibeli katanya...sbb tak byk masa utk bershopping...apa2 pun tqvm ye my dear..

3 comments:

Ujie said...

kerepek sana biasanya sedap2 dan pelik2.

banyaklah tu, dpt mknn..baju. Tu pun dah sekotak besar.

*salam kenal dari saya jugak! ^_^

zill said...

Ujie
memang sedap pun kerepek tu..tapi kalau yg pelik2 sangat tak berani pulak nak makan..

Kotak tu tak la besar mana pun...dlm gamba je nmpk besar..

@cu SaYaNg said...

ole-ole dari Bandung ke kak??